TracTive Suspension BV is een jong en innovatief bedrijf. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige vering systemen voor motorfietsen, sneeuwscooters en sportieve auto’s. Houd je van cijfers, ben je niet bang voor een uitdaging en wordt je enthousiast van een kloppende boekhouding? Dan is dit jouw kans. TracTive Suspension is op zoek naar een boekhouder met al wat ervaring, kennis van zaken en die niet bang is om gevraagd en ongevraagd advies te geven.

Wat ga je doen?

Als boekhouder binnen TracTive ben je verantwoordelijk voor kloppende cijfers. Je verwerkt facturen, doet betalingen, verwerkt de maandsluitingen en nog veel meer. Binnen onze groeiende organisatie heb je de kans om deze functie verder uit te bouwen naar gelang je eigen kennis en kunde.

Als boekhouder kom je te werken in een two man team dat als centraal punt fungeert in onze organisatie. Naast de basis taken van een boekhouder krijg je de vrijheid om met eigen initiatieven te komen en kunt deze dan ook van a tot z uitwerken en implementeren. Een voorbeeld hiervan is het opzetten van uitgebreidere rapportages en het implementeren van budgettering.


Wij streven naar:

   • Een afgeronde MBO of HBO opleiding in relevante richting

   • Ervaring met ERP systemen

   • Werkervaring in boekhoudkundige functies

   • Basiskennis van belastingwetten en regelgeving

   • Pré; ervaring met het opzetten van rapportages
   

  Wat bieden wij?

    • Een arbeidsovereenkomst met uitzicht op vast contract

    • Mogelijkheden voor het volgen van cursussen/trainingen

    • Een interessante en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie

    • Een leuke werkplek waarin humor, collegialiteit en gezamenlijke inzet een belangrijke rol speelt
    

   Soort dienstverband: Fulltime – parttime (beide mogelijk)

   Salaris indicatie € 2.921 – en € 3.922 bruto per maand op basis van 38 uur per week, afgestemd op jouw kennis en ervaring.


   Solliciteer

   TracTive biedt een veelzijdige, baan in een informele sfeer, mogelijkheid om functie zelf vorm te geven, passende arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Voor meer info, graag contact opnemen met onze HR afdeling. Solliciteren met CV en motivatiebrief graag naar: 

   HR@tractivesuspension.com